Grupper i spil

Følgende er de grupper der er i spil. Er du gruppearrangør og har opdateringer eller ændringer til denne side kan du kontakte Hjalte Ipsen via kontaktformularen.

 

The Roji Group
Gruppearrangør: Melanie S.
Kontakt: melsieburg@gmail.com
Roji er det japanske ord for en gyde, og Roji Group kan dermed oversættes til ”Gydegruppen”.
Gruppen går efter at skabe stemningen af en dunkel og lusket gyde, uden pomp og pragt. De tilbageværende butikker, der ikke er blevet udkonkurreret af Megacorps, eller opkøbt til at udvide lagerplads i de mere succesfulde forretninger med fronten ud mod hovedgaderne, er hverken de kvikkeste eller de bedste. De lever fra hånden til munden for at kunne beholde deres forretninger, betale den næste afbetaling på deres gæld samt beskyttelsespenge. Det er en desperat situation, som der er opstået et sammenhold mellem disse personer, for at kunne overleve og leve.


Face-off
Grupperarrangør: Misja Lauridsen.
Kontakt: facebook: Misja Lauridsen Email: misjalau@gmail.com

Face-off er en organisation som er imod magten og kontrollen som MegaCorps har. Om det er fordi der skal være lighed til alle, eller for egne personlige årsager tager Face-off ikke stilling til. Der er mangfoldige personer, med hver sin grund til at være en del af Face-off, som kæmper imod kontrollen som MegaCorps har, og den enorme magt de har over mange forskellige områder i samfundet. De er stærkt skeptiske overfor MegaCorps. Face-off har basis i en dobbelt betydning 1) alt skal være transparent, så alle kan se og følge med I hvad der sker, 2) der ligger en udfordring i ordene “Face off”. Hvis du er magthaver eller rigmand, og ikke vil arbejde for alles bedste, så vil du på et tidspunkt stå i en “Face Off” med gruppen, alt efter din “kriminalitet” mod menneskeheden.
Face-off bruger mange metoder til at opnå sine mål, ligesom hvilken som helst anden aktivist organisation.
Gruppemedlemmer: Hackere, provokatører, idealister, magtsøgere, lykkesøgere, frihedskæmpere, anti-kapitalister, radikale
Misja Lauridsen På det seneste i nyhederne, de sidste 5 år, har der gået rygter om stigende kriminalitet og terror aktioner i gruppen. Dog har gruppen altid udtalt at de intet har med voldelige aktioner mod MegaCorps.
Dog ville våbenhandlere og informations brokers sige at Face-off har noget at gøre med den vold.

 

Hotaru INC “起死回生” – “Wake from death and return to life.”
Gruppearrangør: Mick Jensen.
Kontakt: PRHotaru@gmail.com Telefon +45 20 76 30 99

Advokat firmaet Hotaru INC, udliciteret af Novocorp, tilbyder lovlig kontakt og kanalisering af den afdøde, igennem banebrydende teknologi, som netop du søger. Hotaru tilbyder utallige muligheder for dig som person eller dit firma; er et bestyrelsesmedlem gået bort, arvefølgen gået i hårdknude, opklaringsarbejde standset grundet afdøde eller andre dødelige problemer? Kontakt advokat firmaet Hotaru INC som altid står klar til at kanalisere de afdøde så deres stemme aldrig tier.
Gruppemedlemmer: Advokater, (Uofficielt: Hackere, Oni’er, Ritualister)


NovaCorp 
Gruppearrangør: Jacob Matthiesen.
Kontakt: jaco3143@gmail.com
NovaCorp klinikken nær Neon Rain er en top moderne medicinsk klinik. Vi kan behandle alt fra banale ting så som influenza og hjertestop til store traumer og cyberwear der ikke virker som det skal. Det er også hos os du kan få indopereret ny cyberwear. Vi benytter os af de mest moderne behandlingsmetoder, hvorfor der naturligvis er en pris på de fleste af vores ydelser. Der går dog rygter om at nogle af lægerne kan behandle til lavere pris eller gratis.


The Ones and crew
Gruppearrangør: Christina Deleuran.
Kontakt: Find mig på facebook eller via mail: christina.deleruan@gmail.com

The Ones and crew består af de to kendte Tanaka søskende, som er kendt for deres danseoptrædener, samt at de ligger krop og koreografi til anime. De to går dog aldrig alene og har altid et crew med sig rundt. Det er alment kendt, at de to søskende ikke har den store kontrol over, hvad de laver, men at det er deres far, Hr. Tanaka, som styrer deres økonomi og jobs. Det er også alment kendt, at de to er uadskillelige og minder ekstremt meget om hinanden, og deraf kommer navnet ”The Ones” også.


47.2 Ronin

Gruppearrangør: Toke Vejlby Frank-Albrechtsen.
Kontakt: Chilitoke@gmail.com

Vores Gruppe (Genbu-Kai) var en stor Yakuza gruppe, der brød kodekset og ragede uklar med tilpas mange af de andre Yakuza grupper, så de lavede en koalition og udrydde vores for lidt over et år siden.


Mormors Køkken
Gruppearrangør: Sebastian Larsen.
Kontakt: sebastianfrederiklarsen@gmail.com

Vi er Mormors Køkken. En dansk og dejlig restaurant som lever dejligt dansk mad. Vi siger at vi laver maden selv men i virkeligheden arbejder vi og modtager vi mad fra megacorpet Affordable Foods International. Men alligevel er Mormors Køkken et hyggeligt sted med en let atmosfære, der er åbent for både mennesker og Yokai. Vi værdsætter det rene, det naturlige og det danske.


Johns Nudler

Gruppearrangør: Leonora Düring Matthiesen.

“Johns nudler” ligger i nærheden af Neon Rain. Her sælges frisklavede, varme nudelretter. Hvis man trænger til en snack mellem måltiderne eller noget “på vej hjem fra byen -mad” (eller noget “på vej videre i byen -mad”) er det nudelshoppen, man går til. Man kan sidde ned og nyde sine nudler i den hyggelige og nogenlunde opryddede atmosfære. Der er også mulighed for private arrangementer, som familiemiddage og forretningsmøder af alsidig karakter. Der kan via personalet overbringes beskeder fra kunde til kunde – naturligvis også anonymt. Foruden indehaveren, John John, har “Johns nudler” fem ansatte. Personalet kan også hyres til forskellige småjobs, fx hvis man har nogle “problemer”, man skal have ryddet af vejen. Rengøring er en spidskompetence hos “John nudler”, hvorfor Fødevarestyrelsen aldrig har haft noget at udsætte på restauranten, og de ansætte har mange års erfaring med at fjerne klæbrige substanser fra gulv og vægge.

 

Saikyō
Gruppearrangør Johanne Ratzer

Vi er bounty hunters og vi hjælper med alle problemer. Er din kat forsvundet? Er der en der skal dø? Vi ordner det. Vi er en gruppe af outcasts og gamle venner der har fundet en mening i kaoset. Vi troller også og laver ballede og er troublemakers.

Den Danske Stat (Ministeriet for indenrigs relationer)
Gruppearrangør: Anne-Marie Tange.

Den Danske Stat har mistede meget af sin indflydelse og magt, stort set alle større kontrakter og forpligtelser bliver udliciteret og udført af megacorporationer eller deres underleverandører – Den Danske Stat, får “kontrakt” penge af megacorporationer, da disse ofte få rettighederne til at udføre opgaven og kan visiterer andre til underleverandøre til udførelsen af deres kerneopgave.
Dette gør at Den Danske Skat har brug for at sørger for at der
er gode relationer mellem alle mindre og større firmaer, så der ikke er resurse spild – hvilke har ført til oprettelse af afdeling for gode og produktive relationer “Minesteret for indenrigsrelationer”. Deres opgave er at være diplomater og løsningesorieteret i at skabe gode relationer til alle firmaer som den danske stat har kontrakter med – De forhandler kontrakter og kompromiser mellem grupperinger som man ønsker kontrol med.


Natklubben Neon Rain

Gruppearrangør: Asp Møldrup

Neon Rain har på sine blot 10 års eksistens cementeret sin position som stedet hvor den fynske underverden mødes. Men meget af dens eksistens er omgivet af mystik: Hvem fik ideen til klubben? Hvem ejer den? Hvor går barens tilsyneladende store overskud hen? Hvordan holder man de forskellige kriminelle fra at myrde hinanden? Ved de ansatte rent faktisk svarene på disse spørgsmål?
Neon Rain styres af et sammentømret hold af ansatte. De fungerer mere som en familie end som kollegaer. Det er en offentlig hemmelighed at personalet ikke blot styrer baren men også er involveret i meget af det ulovlige der foregår i og omkring den.

Kurosava
Gruppearrangør: Rasmus Olsen.

Yakuza gruppen Kurosawa har i mange år siddet tungt på narkohandlen i området. Ingen af dens fynske afdelings medlemmer er indfødte japanere hvilket kun er blevet muligt for nyligt i den ellers traditionsbundne globale Kurosawa yakuza bande. Den gamle orden er begyndt at krakelere på andre måder: Der er andre der sælger narko i og omkring Neon Rain. Kurosawa har ikke helt den samme magt som de engang havde og har derfor ikke været i stand til at stoppe denne handel. Dette betyder dog ikke at de er tilfredse med udviklingen og de pønser på at gøre noget ved det.
Kurosawa og andre yakuza grupper har brug for en vis form for stabilitet for at kunne udføre deres arbejde. De fungere derfor til dels som ordenshåndhævere på Fyn.


Kami No Men
Gruppearrangør: Frede Boe Simonsen.

Kami no men er en lille lokal privat ejet japansk restaurant der kun laver mad fra det japanske køkken. Retaurenten er et familie foretagende der har eksisteret i lidt over 100 år og er meget traditionel i sin udsmykning og atmosfære. Der går rygter om at restauranten betaler beskyttelses penge til Yakuzaen.

Atea-Lumigon
Gruppearrangør: Nikolai Ellegaard
Gruppen har ikke indsendt beskrivelse til offentliggørelse.