Hunger Royale

Om Scenariet

Hunger Royale er et weekend livescenarie der lægger vægt på intriger, politik, kamp og stemning. Scenariet er inspireret af ’The Hunger Games’ og ’Battle Royale’ og vil tage inspiration fra begge og læne sig op af disses klassiske træk. Du vil blive ført gennem scenariet som enten “tribute” eller “noble” men vil også have mulighed for at koble dig på en tribute gruppe som eks. træner, makeup artist, maneger etc. Du vil komme til at opleve nogle af de kendte scener fra filmene “Hunger Games”, bl.a. vil du komme til at træne i en bootcamp, kæmpe for din egen overlevelse i en Arena samt lave alliancer og afgørende aftaler for dit liv. Som “noble” vil du kunne få masser af stemnings- og politisk spil samt lave alliancer og aftaler der kan forbedre din status. Der er spil for begge grupperinger, og disse vil også mødes på forskellige stadier i spillet og få indflydelse på hinandens spil.

Hunger Royale er et kontrolleret scenarie, der består af forskellige scener, og vi forventer ikke at man deltager med drømmen om at være ”Catniss” og bryde alle systemer vi sætter op. Der vil være få kampregler og en stor del af spillet, vil blive optaget til ingame brug. Som udgangspunkt skriver man sin egen rolle og vælger når man dør som “tribute” enten at fortsætte som NPC eller indgå hos de “noble” med en ekstrarolle, man også selv har skrevet og tilmeldt forinden.

Du vil fra forfatternes side få feedback på din tilmeldte karakter(e) samt plot, interne relationer og rygter. Du vil kunne finde en forventningsafstemning til scenariet og generelle regler for alle Crossroadlarps scenarier på hjemmesiden, som vi forventer du har læst og følger hvis du deltager.

Mere information vil løbende kunne ses på facebook gruppen for scenariet, samt på denne hjemmeside.

Tilmeldingen åbner på siden her d. 12. marts