Kamp Død og Skade

Livspoint (LP)
Til Neon Rain spiller vi med at man har flydende livspoint. Alle Karaktere har 3 flydende livspoint, det er ikke muligt at få flere livspoint. Det er en mulighed at blive mere hårdfør, hvis man bære rustning eller har cybernetiske implantater – Se nedenfor under “rustning” og “Cyberwear siden”.

Helbredelse og død
Der er fire måder du kan genvinde mistede LP (Livs Point).
En fuld nats hvile giver sig alle dine LP (Livs point) tilbage
Du kan lave let aktivitet, som ikke er fysisk eller psykisk anstrengende og genvinder du 1 LP hver 2. time.
Du kan besøge NovaCorp og blive fuld helbredt i deres bio rekonstruktions maskine.
Kappaer kan helbrede sig selv eller andre.

Kommer du på 0 LP, besvimer du efter ca. 3-5 sekunder, men du dør ikke af det. Du kan kun dø, hvis en spiller aktivt vælger at slå dig ihjel eller du selv vælger at udånde. Der er mange karakterer der er lagt meget arbejde i, både med hensyn til kostumer, udstyr og baggrundshistorier og en del roller, udfører en funktion i spillet. Tænk dig om før du slår en spiller ihjel – selvfølgelig skal det kunne lade sig gøre, hvis det fører noget godt rollespil med sig.

Død
I spillet kan ens karakter dø, men det er ikke noget som sker tilfældigt. For at dø, så skal en anden spiller aktivt og med fuld overlæg dræbe din rolle. For at din rolle kan dø, så skal din rolle være nede på 0 livspoint og han/hun som ønsker dig permanent død, vil sige ”Jeg dræber din rolle permanent”, så du er klar over at din rolle er færdig og ikke kommer sig. Hvis din rolle ikke dør, så vågner du op du op og er såret efter kampen.

Skulle din rolle dø, så bliver man liggende hvor man er, indtil der ikke er noget aktivt spil som omhandler dig i nærheden og så bevæger du dig ned i arrangørlokalet, med hånden på hovedet. Her vil man i samarbejde med en arrangør lave en ny rolle og komme i spil igen. Det er ikke sikkert at din nye rolle er tilknyttet gruppe du kom fra før din død.

Kamp og Sikkerhed
Vi er mest interesseret i at opleve seje og episke kampe, så giv hinanden mulighed for at skrige af smerte, komme med de berømte sidste ord, så en kamp bliver mindefuld, skulle det ske at det ender således.

Selvom ens karakter har meget på spil i en kamp, så husk at vi gør det her for sjovt, så brug ikke alle kræfter når du slå og lad være med at sigte efter hoved, halsen og skridtet i kamp – sker uheldet, så stop kampen og sørg for at den anden er ok, før i fortsætter med kampen og rollespillet.

Våben
Der er to typer våben i spillet, skydevåben i form af Nerfguns og nærkampsvåben i form af latex og buffer våben.

Alle våben, både skyde- og nærkampsvåben giver 1 livspoint i skade, uanset våben.
Alle våben skal igennem våbentjek før spillet og godkendes før brug i spillet.
Du må max have 10 nerf darts med ind i spillet – Da vi deler Nerf Dart i spillet og vores nerf dart vil blive brugt en del i løbet af spillet, så er der en god chance for at ikke alle nerf dart overlever weekenden, så forvent ikke at få alle dine nerf dart med hjem igen.

Det er kun tilladt at bruge nerfguns der bruger ammunition der kan gå i standart magasiner såsom elite darts og streamline. Det er ikke tilladt at bruge whistler darts. Læs mere om nerfdarts her.

Alle nerf guns som medbringes til spillet må have følgende modifikationer:
Kunne skyde længere/kraftigere/hurtigere så længe det ikke vurderes at være til fare for andre, kunne skyde mere præcist, udseendemæssige modifikationer så den ser federe ud og til at kunne bruge anden slags nerf ammunition.
Ammunition må ikke modificeres.
Hvis du er i tvivl om din nerfgun er for farlig til scenariet, så er den det nok.

Nærkampsvåben: Knive, baseboltbat, jernstænger brandøkser o.l.
Samurai sværd kan forekomme men de er sjældne (alle andre typer fantasy våben, beder vi jer lade blive hjemme).

Rustning
Til scenariet er det muligt at iføre sig forskellige typer af rustning, alt efter hvor stor en del af ens krop er dækket og hvad slags rustning man har så kan det give 1 til 2 rustning point. Denne rustning kan være Cyberwear, forstærket tøj, panser mm. Det er en kombination af udseende og materiale som rustningen/cyberwaeret bliver vurderet ud fra.

Guideline
Din rustning vil bliver vurderet af en arrangør før spillet starter.
Halvdelen eller mindre af kroppen er synligt dækket, giver 1 rustning point.
Mere en halvdelen af kroppen er synligt dækket, giver 2 rustning point.
Rustnings Point virker på den måde at du kan ignorer 1-2 point skade, alt efter hvor god rustning du har.
I kamp er rustning point det første som bliver ramt.
Hvis en rustning er blevet skadet eller ødelagt i løbet af en kamp, virker den ikke igen, før den blevet “repareret”. Du skal rollespille, at du bruger noget tid in-game på at finde reservedele eller at du eller en anden reparerer den. Det tager ca. 1 time.
Cybernetiske implantater, kan også fungere som rustning, så længe den ikke har en anden regelteknisk effekt.
Vi går mere op i om kostumer ligner en cyberpunk ”rustning”, end dens egentlige funktion, så det kan godt betale sig at gøre noget ud af ens “rustning”.