Kostume Inspiration

Japansk og vestlig tøjstil blandet, altsammen flere hundrede år ude i fremtiden, i en verden hvor få har alt og de fleste meget lidt.

Japansk traditionel og moderne mode har blandet sig med vestlig. Det er normalt at se forretningsfolk i kimono med skjorte og slips eller unge bandemedlemmer med traditionel samurai frisure (LINK) og skrifttegn på den kunstige lædervest.

For de fleste borgere i Neon Rain’s verden er det at have noget smart elektronik et statussymbol. Det bliver fremhævet ved at blive malet i neonfarver eller pudset krom hvis man kan. Gammelt elektronik bliver stadigvæk brugt og det er ikke usædvanligt at elektroniske genstande og cyberwear er skrammet og beskidt.

De absolut rigeste betragter det at have synlig cyberwear som noget vulgært. De betaler formuer for at have det skjult under kunstig hud så kun det allermest nødvendige er synligt. For elektroniske genstande er udseende vigtigere end funktionen. Årets designerpistol er lige så meget en del af moden som den skræddersyede kimono med indvævede sensorer.

Området omkring Neon Rain natklubben er nedslidt, også beboernes tøj. Sort og neonfarver dominere sammen med blankpoleret metal. Det meste dækket af et lag skidt. Tøj er blevet en brug og smid væk vare med lav pris og kvalitet. Mange bruger tøj få gange til det er slidt op og gider derfor ikke at forsøge at vaske det, vandet vil ofte blot gøre det mere beskidt alligevel.

For de rige, eller dem der vil ligne det, der besøger Neon Rain må intet være beskidt. Alt tøj er fra de smarteste designere og bruges kun en gang. At påpege at en anden går i moden fra sidste uge er en grov fornærmelse.


Youtube videoer med guides til at lave kostumer og rekvisitter. Det er lettere at se hele listen over videoer hvis man åbner listen på youtube siden. Dette gøres ved at starte videoen og klikke på “YouTube” ikonet.

 

Se vores Pinterest board med inspiration.

Klik på billedet for at komme til scenariets  inspirationbilleder på Pinterest.