Neon Rain

Vores vision for scenariet er at give spillerne en følelse af at leve i en cyberpunkverden, hvor kriminaliteten lever i skjul fra ordensmagten, alt imens de rige og megacoorporationerne styrer de fattige.

Verden har en høj teknologisk udvikling med kropslige opgraderinger og cyberhacking, men er også grundet i det jordnære (ingen flyvende biler eller kolonier på Mars). Der vil være overnaturlige elementer i form af racer, der er inspireret af japansk mytologi og spirituelle elementer.

Vi vil vise en verden, hvor japansk kultur er kraftigt repræsenteret, og vi sigter efter en verden, hvor der er stor forskel på rig og fattig. Vi søger et æstetisk look med mørke områder kontra natklubben Neon Rain med meget lys og lyd.

Vi forventer et højt tempo med mange mennesker, så I får en fornemmelse af en overbefolket verden i et “brug- og smid væk” samfund. Scenariet er ikke et sandkassescenarie, men derimod en narrativ historie, hvor spillerne er med til at påvirke hinandens spil og fortællingen, vi skaber sammen. Plot vil hovedsageligt foregå i de offentlige områder.

Til forskel fra tidligere CrossroadLarp-scenarier, vil man ikke denne gang have fri mulighed for at skrive sin egen karakter. Dette gøres i samarbejde med forfatterne, eller man kan spille en præ-skrevnen rolle. Ligeledes er det heller ikke muligt, for alle grupper at få eget lokale.

Vores vision søger vi at skabe gennem en understøttende lokation, settings, regler, plot og kommunikation med spillerne, så vi sammen kan opnå en troværdig cyberpunkverden.

Du  kan læse mere om scenariet i menuen “Neon Rain” her på siden.

Alle oplysninger der er nødvendig for deltagelse vil kunne læses her på siden, men du vil kunne få flere oplysninger og også kunne komme i kontakt med andre deltagere på scenariets Facebook gruppe.