Praktisk og tilmelding

Dato: 11.-13. januar 2019

Sted: Ungdomsskolen Nord Kolding, C F Tietgens Vej 7C, 6000 Kolding.

Deltagerantal: 40 til 80 deltagere.

Aldersgrænse: 16 år med mulighed for dispensation ved at kontakte os.

Scenariet er alkoholfrit, men vi arbejder på at finde et sted til en efterfest.

Spiltid: Fredag tidlig aften til lørdag nat.

Arrangørkontakt: Brug kontaktformularen.

Tilmelding: Scenariet har nået max antal deltagere. Det er dog muligt at tilmelde sig og komme på venteliste. Se hvordan ventelisten virker her.
Tilmeld dig her.

Priser:
Early bird billet: 450 kr.
Early bird billet med rabat*: 350 kr.

*Rabat gives til medlemmer af rollespilsforeningen Føniks, og elever på den nuværende årgang af rollespils efterskolerne Østerskov og Epos.

50 kr. af prisen er et oprydningsdepositum, der tilbagebetales, når man har deltaget i oprydningen søndag.

Bemærk at prisen stiger til 550/450 kr. med rabat* d. 13. oktober.

Betaling:
Kontooverførsel: 9860 – 384763
Mobilepay: 34999
Husk at skrive dit fulde navn som kommentar.

Hvis du har spørgsmål om betaling, kan du skrive til Stine Duch via kontaktformularen.

Køkkenbillet: Er økonomien stram og du gerne vil deltage til scenariet, har du muligheden for at ansøge om en køkkenbillet. Der er 4~6 køkkenbilletter alt efter hvad deltagerantallet når op på. Du vil skulle lægge 6 timer i køkkenet fordelt over hele weekenden, resten af tiden fungerer du som almindelig deltager. Vagtplan bliver lavet i samarbejde med dig og de andre med køkkenbillet. Det skal betales et depositum på 100 kr., som du får tilbage inden afrejse søndag. Møder du ikke op til scenariet eller ikke overholder vagtplan, vil scenariet beholde depositummet. Det faste køkkencrew forbeholder sig retten til at afvise ansøgere. Godkendelse sker i takt med at ansøgninger kommer ind, så det er først til mølle. Kort efter at billetsalg er lukket, vil du modtage et infobrev og senest 1 uge før scenariet vil du modtage en vagtplan.

Tilmeldings- og betalingsfrister: Tilmeldingen lukker den 3. december 2018, eller når vi når 80 betalende og tilmeldte deltagere, hvis dette sker inden 3. december. Får vi 80 tilmeldte, vil der blive oprettet en venteliste. Husk du ikke er endelig tilmeldt og sikret en plads, før du har betalt.

Framelding: Ved framelding efter du har betalt vil vi ikke kunne refundere din billet men denne må meget gerne videresælges f.eks. via vores Facebook gruppe eller til næste person på en evt. venteliste. Billetten må ikke sælges til mere end købsprisen og efter et videresalg skal arrangørerne kontaktes af begge parter og en evt. manglende tilmelding skal udfyldes.

Grupper og Roller: Som udgangspunkt er de fleste deltagere medlem af en gruppe. Disse er baseret på arrangørskrevne gruppeoplæg. Det er så op til deltagerne selv at skrive roller i disse grupper. Du kan se de arrangørskrevne gruppeoplæg her
Grupper er på max 6 personer. Det er muligt at søge dispensation om at være 7 personer.

Arrangørforening: Se samarbejdspartnere.

Facebook: Scenariet har en Facebook gruppe og et event.