Praktisk

Dato: 30. aug. – 1. sep. 2019
Lokation: Mejerivej 5, Kettinge, Sjælland (“Wonderland”)
Pris: 200-500 kr.

Forventet deltagerantal: 100-200
Aldersgrænse: 16+ (med mulighed for dispensation ved at kontakte arrangørerne)
Spilletid: forventet ingame tid bliver fra fredag kl. 20.00 senest – lørdag midnat. Mere præcise tidspunkter kommer senere. Det er dog muligt vi åbner op for tidligere spilstart fredag og opsætning torsdag, hvis der er nok spillerønsker om dette. Følg afstemningen på vores Facebook gruppe.

Køb din billet her

 

Tilmelding og betaling

Tilmelding til scenariet foregår denne gang udelukkende via Fritid.dk hvor du følger linket her, vælger din billettype og indtaster dine kontaktoplysninger. Du vil herefter få tilsendt din billet på mail som du skal medbringe til scenariet, enten i printet form eller på din tlf.

Billettyper og pris

  • Early Bird billet (300): Denne billet er for de hurtige og kan købes fra d. 17. april til d. 9. maj.
  • Almindelig billet (400): Denne billet kan købes fra d. 17. april til d. 4. juli.
  • Helte billet (500): Denne billet kan købes fra d. 17. april til d. 4. juli og sikrer en Fattigrøvsbillet til en anden person.
  • Fattigrøvs billet (200): Denne billet bliver sponsoreret af “Helte billetten” og koster derfor kun 200 kr. For at modtage sådan en billet skal du skrive dig på ventelisten her, så vil du blive kontaktet når der er en billet til rådighed og vil få en rabatkode til denne du skal bruge ved købet.
  • Medlems billet (300): Denne billet er for medlemmer af Rollespilsforeningen Føniks samt nuværende elever på Østerskov og Epos Efterskole. Billetten kan købes fra d. 17. april til d. 4. juli. For at få denne rabat skal man henvende sig til arrangørerne eller formanden i Føniks.
  • Camp depositum: Denne billet skal en i jeres gruppe købe hvis I ønsker at have en ingame lejr/område i spillet. Vi opfordrer til så mange ingame lejre som muligt da det giver federer stemning for alle. Billetten er et depositum som bliver tilbageført til jer efter scenariet hvis jeres område er ryddet op. Oprydningen skal I tjekke af med en arrangør på dagen inden i forlader stedet.

Alle billetter indeholder adgang til scenariet og en offgame soveplads i hallen (medbring selv underlag og sovegrej). Der følger ikke mad med i nogen af billetterne.

Billetsalget er åbent – bemærk at Early Bird billetter udgår d. 9. maj kl. 20.00

Framelding og refundering

Vi refunderer ikke købte billetter men du har altid mulighed for at videresælge din billet til samme pris som du købte den til. Til dette anbefaler vi at bruge facebook gruppen for scenariet eller kontakte arrangørerne så kan vi videreformidle til interesserede. Husk at give arrangørerne besked via vores kontakt mail hvis du videresælger din billet så vi har de korrekte oplysninger.

Roller, grupper og relationer

Til dette scenarie vil der ikke blive skrevet roller eller relationer fra arrangørernes side af. Derfor opfordrer vi til at man selv danner grupper og lave roller og relationer internt i disse og bruge vores facebook gruppe til at finde eksterne relationer med andre grupper. Der er desuden en afstemning på gruppen om hvilken race folk ønsker at spille og hvorvidt de er åbne for medlemmer eller mangler en gruppe. Dette er et godt sted at starte hvis man ikke har en gruppe endnu.

Mad

Billetten indeholder ikke mad, den skal du selv medbringe til scenariet. Maden må meget gerne passe i settingen og kan være både dåsemad eller friske råvarer du vurderer kan produceres i den verden vi spiller i. Til tilberedning af maden stiller vi bålfade og brande til rådighed på udvalgte områder (og hvis vejret er for dårligt har vi varmeplader). Du skal selv medbringe dit koge-og spisegrej og der vil være vandposter med sæbe hvor du kan rengøre disse ved. Vi regner med at sælge lidt snacks i bunkeren også.

Elektricitet

Der vil være mulighed for strøm på området men medbring meget gerne en forlængerledning og evt ekstra stikdåse da det ikke er alle områder der er lige meget adgang til. Strøm vil desuden være ingame så medbring gerne alt hvad I har af lys (lyskæder, gamle lamper mv.) til de sene aftentimer men undlad helst ting der bruger meget strøm som eks. elkeddel (I kan få varmt vand i bunkeren). Vi sørger også for lidt “gadebelysning” men I skal selv kunne lyse jeres ingame område op.

Sovning

Du vil have mulighed for at sove ingame i din lejr, hvis du har en sådanne, eller få en offgame soveplads i den store hal på området. Du skal medbringe dit eget sovegrej og være opmærksom på hvis du sover ingame at dit sovegrej gerne må passe i settingen. Bemærk også at der ikke er nogen offgame tidspunkter, heller ikke om natten, men vi opfordrer folk til at få noget søvn og ikke lave sovepose-mord på hinanden.

Toiletfaciliteter

Der vil være flere toiletter på området af varierende kvalitet. Hvorvidt der kommer mulighed for bad på lokationen kan vi først sige noget om efter endt billetsalg. I vil i så fald få besked om dette i det første spillerbrev.

Kontakt og information