Spørgsmål og svar

Hvilket år foregår scenariet?
Scenariet foregår i år 2148.

Fåv vi mad til scenariet?
Ja, og vi tager hensyn til vegetarer, veganere, allergikere, folk med religiøse dieter mm. Så længe dette noteres i tilmeldingen.

Hvad er aldersgrænsen for scenariet?
16 år med mulighed for dispensation ved at kontakte arrangørerne og lave en passende aftale.

Hvilken type spil kan man forvente?
Stemningsspil med mysterie og intriger i fokus.

Scenariet foregår på en natklub, er det et fest scenarie?
Nej, scenariet er også alkoholfrit.

Bliver scenariet spillet på Dansk?
Ja, alle sprog er de sprog som de er i virkeligheden, dansk er dansk, engelsk er engelsk o.s.v.

Kan man deltage i scenariet hvis man ikke kan dansk?
Man er velkommen, men må så prøve at gøre sig forståeligt på de sprog man kan. Man vil i så tilfælde spille en karakter der ikke taler det lokale sprog.

Hvilket kampsystem bruger scenariet?
Skydevåben er nerfguns. Nærkamp bliver håndteret med bløde “buffer” våben, typisk af latex.

Kan ens rolle dø til scenriet?
Ja. Vi forventer dog at folk tænker sig rigtigt godt om hvis de vil slå en anden rolle ihjel, dette er en bevidst handling. Vi lægger altså op til at der kun bliver få dødsfald før slutningen af scenariet.

Hvad sker der når ens rolle dør?
Hvis man skal have en ny rolle, kommer man ned til arrangørlokalet, hvor vi snakker mulighederne igennem sammen til ønsker mm. Vi finder en løsning sammen med spilleren – Det kan anbefales at man har en reservekarakter i tankerne, da dette kan lette processen.

Hvad er en gruppe?
En gruppe er nogle roller/deltagere der spiller sammen og har en fælles gruppe baggrund ud over deres individuelle rolle baggrunde. En gruppe skal også have en tovholder som vi fra arrangørsiden af kontakter når vi skal koordinere noget omkring gruppen. Hvordan gruppen kommunikere internt og hvem der laver hvilket arbejde blander vi os ikke i. En gruppe vil typisk også få noget plot der relatere sig til hovedplottet fra arrangørgruppen. Det forventes at alle i gruppen indlevere en rolle baggrund og skriver interne og eksterne relationer.