Forventet Opførsel

CrossroadLarps arrangementer skal være en god oplevelse for alle. Derfor har vi skrevet disse grundlæggende principper for opførsel som vi forventer alle følger til vores scenarier, workshops og andre arrangementer. Vi har en tro på at langt de fleste vil opføre sig fornuftigt og denne tekst eksistere kun for at undgå misforståelser.
Ud over disse retningslinjer kan der være mere specifikke regler til vores arrangementer, disse vil blive offentliggjort sammen i forbindelse med det enkelte arrangement.

Lovgivning
Dansk lovgivning overholdes til vores arrangementer. Dette gælder naturligvis også lov om euforiserende stoffer og diskriminering.

Mental Sikkerhed
Vores arrangementer er lavet med respekt for mennesker og deres forskelligheder. Alle er velkomne uanset religion, etnicitet, seksuel orientering, kønsidentitet, mfl. Så længe disse overholder Dansk lovgivning. Vi acceptere ikke at folk bliver behandlet dårligt til vores arrangementer. Dårlig behandling af andre rolle til rolle (også kendt som ingame) til vores scenarier kan foregå, men skal ske med forståelse for den anden person og hensyntagen til at den anden kan opfatte situationen anderledes end en selv. Enhver har til hver en tid ret til at afbryde scenen (gå offgame) uden at skulle forklare hvorfor.

Fysisk Sikkerhed
Vi forventer at alle behandler andre personer og genstande med forsigtighed og ikke gør noget der bringer dem i unødig fare.

Sikkerheds personer 
Der vil ved alle vores arrangementer være to sikkerheds personer (en mandlig og en kvindelig). Deres opgave er at være til rådighed hvis deltagere har brug for at snakke om noget der er sket til arrangementet eller brug for at vi handler på noget der er sket (dette kan være alt fra ofgame sexisme, overgreb eller andre ubehageligheder). Vores procedure vil først og fremmest være fortrolig samtale men hernæst vil vi også spørge ind til om der er andet vi kan hjælpe med for at løse situationen. Vi nægter som udgangspunkt ikke nogen adgang til vores arrangementer på baggrund af rygter eller erfaringer fra ikke Crossroadlarps arrangementer, men vi holder gerne lidt ekstra øje med deltagere der før har vist problematisk opførsel.

Arrangører
Enhver henstilling fra en arrangør skal overholdes til vores arrangementer. Sker dette ikke forbeholder vi os i yderste tilfælde retten til at bortvise deltagere. Ved at deltage i vores arrangementer godkender du også at du har læst og retter dig efter vores regler.

Alle vores arrangører får udstedt børneattest.

Fotografering og billeder
Der vil ved hvert arrangement være repræsentanter fra Crossroadlarp til at tage billeder og film. Begge dele vil blive delt på Facebookgruppen for arrangementet. Vi opfordrer ved nogle arrangementer også spillerne til selv at tage billeder og ligge op på samme side. Alle billeder taget ved vores arrangementer vil blive offentliggjort og Crossroadlarp forbeholder sig retten til at bruge billeder og videoer til PR. Skulle der være enkelte billeder af en selv man ikke ønsker offentlige kan man kontakte os, så fjerner vi dem fra nettet igen.