Praktisk

Dato: 31. januar – 2. februar 2020.
Sted: Seden skole. Bullerupvej 30, 5240 Odense
Forventet deltagerantal:
50-100.
Aldersgrænse:
16+ med mulighed for dispensation.
Ingame spilletid:
Fra fredag kl. ca. 20.00 til lørdag nat kl. ca. 24.00.
Kontakt til arrangørerne:
Kan ske via hjemmesidens kontaktformular eller vores Facebook-site.

Spillerbreve:
Spillerbrev 1 og 2 er sendt ud til deltagerne via email. De kan også findes her:  Spillerbrev 1 (1) Indhold i Spillerbrev 2_

Billetpriser:

Early Bird: 400 kr.
Almindelig billet: 500 kr.
Føniks-medlems billet: 400 kr. (gælder Rollespilsforeningen Føniks medlemmer).
Efterskolebillet: 300 kr. (Gælder nuværende elever på efterskolerne Østerskov og Epos).
Fattigrøvsbillet: 200 kr. (disse er der kun 10 af, så vælg den med omhu og efter behov).

Rabatter:
Da vi gerne vil fremme rollespil for de unge, har Crossroadlarp en stående aftale med Østerskov og Epos efterskoler om, at deres nuværende årgange får mulighed for rabat. Vores arrangerende forenings medlemmer får ligeledes rabat.

Tilmelding:
Tilmeldingen er lukket.

 

Framelding og refundering:
Vi refunderer ikke din billet, men vi hjælper dig gerne med at sælge den videre og opfordrer dig til at bruge vores Facebook-gruppe til dette. Der må ikke tjenes penge på billetterne. Skulle du ikke have mulighed for at deltage, vil vi meget gerne vide det, og det samme gælder, hvis du sælger din billet videre. Ved videresalg af din billet sælger du også din plads i en gruppe og karakter, medmindre andet aftales med arrangørerne.

Alkohol:
Det er muligt at drikke alkohol til scenariet. Vi beder dog deltagere om kun at tage alkohol med i begrænset omfang og ikke drikke mere end de kan spille rollespil. For berusede deltagere vil blive sendt i seng, problematisk berusede deltagere vil blive sendt hjem for egen regning.
Kun deltagere der er over 16 år må drikke alkohol til arrangementet.
Efterfesten vil blive delt i 2, en alkoholfri og en hvor man kan købe alkohol til rimelige priser. Her er det tilladt at drikke sig lidt mere beruset end til selve scenariet.
Det vil være muligt for fanger at drikke alkohol brygget ulovligt i fængslet. Nogle fanger har enda lavet en lille bar. Ansatte kan drikke alkohol når de vil, ifølge fængslets regler dog ikke i arbejdstiden.

Grupper, roller og relationer:
Du tilmelder dig enten som fange eller personale. Vi arbejder ud fra en ratio på ca. 80 % fanger og 20 % personale, så jo flere der tilmelder sig som fanger, jo flere personalepladser bliver der åbnet for.
Deltagerne står selv for rollearbejde såsom relationer.

Fange:
Som fange tilmelder du dig med en gruppe, som også vil være den, du deler celle med.
Det kan ske, at flere mindre grupper kommer i samme celle af hensyn til logistik med lokaler. Som fange vil din karakter blive skrevet som en ingame fangeprofil. Fangeprofilen udfyldes her. I begge tilfælde skriver du selv dine karakterrelationer, og vi opfordrer til, at man bruger vores Facebook-gruppe for at finde flere/nye relationer.

Personale:
Fokus for spillet til scenariet er på fangerne. Det er dog muligt at spille personale men der er kun et begrænset antal pladser til dette. Deltagere der spiller personale har derfor større ansvar for at skabe spil for sig selv og for de andre der spiller personale. Bemærk at vagter spilles af NPCer. Alle der spiller personale skal godkendes som dette. Man søger ved at kontakte Gert Hansen og skrive hvilken slags personale man vil spille og en beskrivelse af hvordan man vil spille det, samt hvordan man vil skabe spil.
Som udgangspunkt fordeles de første pladser som personale til de første der skriver til Gert med en god ide. Altså vil den første der skriver en god ide få plads nummer 1, den anden vil få plads nummer 2 o.s.v. Dette gælder også typer af personale. Den første der skriver en god ide til en arbejdsfunktion får den. Man kan skrive mere end en ide. Vi godtager ikke større grupper af personale på en gang.
Personaler udfylder baggrundshistorie her.

Arrangørforening:
Scenariet er arrangeret af arrangørgruppen CrossroadLarp som er en del af Rollespilsforeningen Føniks.

Facebook-gruppe.
Facebook-event.
Facebook-site.
Kostume ideer på pinterest.