Vision

Back in Uranus er et humoristisk fængselscenarie sat i 50’er Sci-Fi-settingen. Scenariet er nummer 4 i rækken, og det vil være muligt at spille nye eller gamle roller. Langt de fleste spillere vil være fanger, men der vil også være begrænset mulighed for at spille personale i fængslet. Alle fangevogtere bliver af sikkerhedsmæssige samt spil-mekaniske årsager spillet af NPCer.

Scenariet er et fængselsscenarie som kendt fra diverse fængselsfilm, dog med et kraftigt glimt i øjet. Man vil opleve at få en daglig opgave (rengøring, madlavning, fremstille rumskibsnummerplader eller lignende), man vil få gårdture, samvær med andre fanger osv. Alt dette er skabt for, at man kan udnytte de forskellige situationer til at smugle kontrabande, bestikke ansatte, have magtkampe med de andre fanger, stjæle fængselsudstyr, fremstille våben, spille hasardspil, tage imod væddemål osv. Spillet fokuserer på de spændende og sjove elementer ved fængselslivet.

Derfor er Back In Uranus ikke et scenarie, hvor vi lægger op til emner som tortur, psykisk terror, seksuel tvang, isolation og andre mørke emner, da vi ikke synes, at et humorscenarie er det rigtige forum at behandle disse emner med respekt.

Det er vigtigt at huske, at vi taler om en optimistisk 50’er setting, og den stemning vi ønsker at fremme er “The Jetsons i fængsel” og ikke “The Shawshank redemption”.

Vi forventer, at folk tilmelder sig i grupper i forhold til, hvem de ønsker at sidde i celle med, dog med forbehold for at antallet af celler er afhængig af vores lokation. Spillere skriver selv deres karakterer og relationer. Karakteren vil være i form af en ingame fangeprofil. Se mere om denne her.

Scenariet er meget spillerdrevet, men der vil være lidt styring fra arrangørsiden, og dette gør, at vi ikke kan klassificere det som et decideret sandkassescenarie.